Gràciesi seguir aprenent

Un nou curs de fonaments didàctics es comença a tancar…de tot allò pensant, somniat i creat ara queden records, una darrera sessió, i dos de posada en llarg per presentar el treball on es recull allò après.

 

Gràcies és la paraula que queda, gràcies per seguir jo aprenent de vosaltres, gràcies per compartir, per posar en joc altres mirades.

Sento, com sempre, si algú no ha compartit la meva aposta, la meva manera de entendre l’educació o de fer “les classes”, realment perque les classes no es fan, sino que cal viure-les.Jo dissenyo espais, i facilito possibilitats.

Seguirem donant voltes perque hi ha certs tòpics que em segueixien amoïnant:

– s’entèn, des de la raó el conceptre, el sortir de la zona de confort, però quan ho portem a la pràctica, no acaba d’agradar a tothom (potser perque mai pot agradar a tothom , i és això el que cal acceptar.

-Sino hi ha exàmen, sembla com si la teoria no estigui present, o quedés relegada(aquest és el primer curs que he ofet un plan b a l’examen )

-Evidentment que per aprendre cal interioritzar, i per interioritzar hi ha molts camins,  i la reflexió demana temps i constància.(blog i/o exàmens i/o treballs)

L’any passat vam fer un treball molt exhaustiu, molt, d’intentar sistematitzar a cada classe quines competències treballavem i la relació de tot allò explicat, potser hauré de recuperar algun intent de sistematització per facilitar la feina de relació.(Encara que crec que ells tampoc ho valoraven com a significatiu)

Tot el que hem fet a classe, té relació amb la teoria recollida en els llibres  i les tres propostes d’avaluació també estan integrades, són transversals i sumatives,(  el blog/el diagnòstic/ els casos) llàstima si tot plegat no es pot reconèixer, prenc nota per fer-ho més evident.

Desitjar-vos el millor…. que no decaigueu amb el vostre encàrrec, (com deia el Miquel Lara, no treballes d’educador social, ets educador/a social) sento haver-vos saturat de propostes (a mi m’agraden, tinc moltes ganes de compartir)…..m’ho he permès i potser no calia.

Gràcies i fins la propera… o quan després dels anys torneu a la Uni ara, per presentar les vostres experiències

 

 

Anuncios

2 pensamientos en “Gràciesi seguir aprenent

  1. No canviis el teu sistema ANNA, la qüestió és que els alumnes aprenguem a treure’n profit de tot típus de mestres. I si alguna cosa crec que s’ha de canviar, començaré per mi mateixa. Si hi ha alguna cosa que no entenc o no acabo de veure clar, observaré més, reflexionaré més i preguntaré més i sinó, serà que no necessito res més.
    Gràcies per possar tantes ganes i tant d’esforç en cada classe.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s